Concept • Ontwikkeling wikkels koffiebekers, waterflesjes en bijpassend cocktailbord TBX 2022 SentinelOne Amsterdam

Opdrachtgever: SentinelOne.nl, Amsterdam.

 

Doelstelling bij ontwikkeling bedrukte sleeves koffiebekers, waterflesjes en barbord SentinelOne:

Verlenging van de communicatiewaarde creëren voor de inzet van koffie en thee op de tijdelijke (beurs-)locatie van het TBX2022. Met daarnaast een aanvullende visuele vertaling van het cocktail aanbod op de bedrijfsstand. Tijdens de borrel. Samenhang tussen de verschillende, tijdelijke, communicatiemiddelen is een must. Uniform beeldgebruik en typografie samen met de tekstuele inhoud zorgen voor herkenbaarheid.

 

Uitwerking van bedruking koffiebekerwikkels, etiket waterflesjes en cocktail bord van SentinelOne:

Op diverse plekken kan een smakelijke aanvulling merkbeleving versterken. Tijdens (meerdaagse) beurzen, open huis momenten, netwerkmomenten is een direct contact met prospects en bestaande klanten gemakkelijk gelegd. Een kopje koffie of thee kan daarbij een welkome manier zijn van het gesprek starten. Om vervolgens dat kartonnen bekertje meer communicatiewaarde te geven, denkt men meestal aan het bedrukken van bekers. Dit heeft, direct op de locatie, vooral kortstondig voordeel voor de branding van de organisatie. Meer nadelig zijn daarbij een aantal andere factoren. Naast de houdbaarheid; na het nuttigen van de inhoud, wordt het communicatiemiddel weggegooid. Weg branding. Om over de afval, die veroorzaakt wordt door de inzet van deze tijdelijke boodschapdragers nog maar te zwijgen. Bewust omgaan met de omgeving is daarbij geen kunstje, maar een state-of-mind! Door gebruik te maken van speciaal ontworpen sleeves voor kartonnen bekers zijn diverse uitdagingen te ondervangen. Het ontwerp voor de sleeves is ook gelijk de basis van de etiketten op de waterflesjes wat ook weer een voordelig effect had op de ontwikkeling daarvan. Het cocktailbord moest een dubbele functie vervullen. Naast aankondigend is zijn functie ook verhelderend. Door de bestaande alcoholhoudende en alcoholvrije cocktails te voorzien van diverse cyberaanvallen is de link naar de cyberveilige productoplossing van Sentinel One snel(-ler) gelegd. Cybersecurity in the mix by SentinelOne. Cross-site scripting, Cryptolocker, Malware, Supernova, SQL injections, Wannacry, Drive-by attack, REvil ransomware, Social engineering, Spear Phishing, Sunburst en Zeroday zijn ter plekke bereid en geschonken als smakelijke versnappering. Om te verbinden en niet als listige manieren om ongewenst toegang tot iemands computersysteem te krijgen. SentinelOne zag de mogelijkheid om hun deelname aan de cybersecuritybeurs TBX in 2022 te gebruiken om aan hun merk te bouwen. Met een gecertificeerde barista die de koffie en thee persoonlijk passend op de individuele smaak van hun klanten en relaties kon zetten. Met standaard koffiebekers in drie formaten voorzien van wikkels en afsluitbare waterflesjes is er een mogelijkheid om de boodschap langer en breder uit te dragen.

 

Ook benieuwd hoe uw inhuis netwerkevenement communicatief sterker ingezet kan worden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met een lekker kopje koffie of thee.