Ontwerp • wedstrijdbokalen nationale koffie kampioenschappen SCA Nederland

 

Opdrachtgever: SCA Nederland, Baarn.

 

Doelstelling bij ontwerp wedstrijdprijzen SCA Nederland:

Ontwikkeling en productie van diverse wedstrijdprijzen voor de nationale koffie kampioenschappen van het SCA Nederland. De prijzen moeten hun onderlinge verwantschap tonen en voor elke deelnemer aan de finale beschikbaar zijn.
 

Uitwerking van grafische vormgeving bokalen winnaars Nederlandse kampioenschappen SCA Nederland:

Net als bij alle andere ontwerpen is ook voor deze nieuwe wedstrijdprijzen en bokalen gestart met het uitvragen van de wensen en eisen. Van de branche, deelnemers en de wedstrijden. Om daarmee de vereiste ingrediënten van de nieuwe wedstrijdbokalen vooraf helder te hebben. En te kunnen toetsen om vervolgens teruggekoppeld te kunnen worden als leidraad voor de toetsing van de fysieke ontwerpen. Een mooi ontwerp gaat tenslotte net zo lang mee als de mode het toelaat. Een goed ontwerp heeft een nog langere houdbaarheid. Met een groter groeiende wens naar transparantie in dienstverlening en producten binnen het hospitality vakgebied is een complete fysieke uitvoering gemaakt van gegoten acrylaat een kleine stap. Het overlappende eindresultaat voor alle deelnemers is het bereiden van een goede koffie. Als vloeistof, in de mix of juist meer als daadwerkelijke geroosterde koffiebonen. Water is in alle gevallen een belangrijk ingrediënt of voedingsstof; transparant en vloeibaar. Wat het kiezen voor deze uitvoering nog meer kracht bij zet. In het ontwerp op de bokalen moeten een aantal onderdelen aanwezig zijn; het logo van de SCA Nederland, de betreffende wedstrijd en natuurlijk de cijfers. Van de ranglijst. Welke heel goed transparant te tonen zijn, wanneer het ontwerp uit drie lagen bestaat. Het grondvest voor de branche is ook daadwerkelijk de bodem van de wedstrijdprijs. Een koffieboon.
 
Ook interesse in wedstrijdprijzen voor uw eigen competitie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met een lekker kopje koffie of thee.