Ontwerp • factsheet prijzen en mogelijkheden TestHut

Opdrachtgever: TestHut, Gorinchem.

 

Doelstelling bij de ontwerp en opmaak factsheet TestHut:

Op overzichtelijke wijze geïnteresseerde producenten vooraf informeren over de mogelijkheden en prijzen van de reviews op de website van de TestHut. Standaard en maatwerkoplossingen bij de online reviews van dé testformatie de TestHut. Online en offline te gebruiken.
 

Uitwerking voor het ontwerp hand-out mogelijkheden en prijzen van de TestHut:

Geheel in gepaste huisstijlkleuren zijn de diverse stappen van de TestHut overzichtelijk achter elkaar uiteengezet op een A4 formaat hand-out. Uitgebeeld in een beeldentaal die past bij een testruimte zijn de diverse losse stappen verbonden. Om de visie en missie van de TestHut uit te leggen. En de werkwijze, voordelen en prijzen voorafgaand aan de diverse producttests aan te kunnen bieden. Aan de TestHut-deelnemende producenten. Van de tijdspanne in de erlenmeyer naar de diverse sociale platforms als Facebook, Twitter, Instagram en Youtube loopt de informatiestroom door naar het TestHut team. Met hun professionele media en communicatie achtergrond. Om vanuit daar de productbranche en de voordelen weer te geven aan deelnemers, die verschillende high-end lifestyle, smakelijke warme en koude dranken of handige gadgets ontwikkelen. De onderliggende keuze voor een specifiek promopack wordt door de klant bepaald aan de hand van zijn of haar beschikbare budget met de gewenste (gemiddelde) exposure. Naast de aanbieding van de twee standaardpakketten is ook zichtbaar dat maatwerkoplossingen ook tot de mogelijkheden behoren. De disclaimer ten aanzien de te maken tests sluit de factsheet af. Om het geheel geprint en digitaal te kunnen verspreiden is een standaard formaat aangehouden. In dit geval A4 formaat. Met snijtekens, afloop en in drukkleuren gemakkelijk naar de drukker te sturen en in een klein bestandsformaat voorzien van RGB-kleuren voor digitaal gebruik. Zodat alles direct downloadbaar vanaf de website is, te versturen via email is of fysiek uit te delen is bij een persoonlijk gesprek.
 
Uw (digitale) factsheet in de bedrijfseigen kleuren, lettertypes en vormgeving nodig? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met een lekker kopje koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *