Ontwerp • digitaal bestelformulier zomerwijnactie voor Wijnhandel van Ouwerkerk

 

Opdrachtgever: Wijnhandel van Ouwerkerk Arkel.

 

Doelstelling concept ontwerp prijslijst Wijnhandel van Ouwerkerk:

Ontwikkeling van een nieuwe verschijningsvorm voor de prijslijsten van Wijnhandel van Ouwerkerk. Te versturen via de mail naar haar particuliere klanten.

 

Uitwerking opmaak mailing brutoprijslijst De Wijnpers Wijnhandel van Ouwerkerk:

Bij het nieuwe ontwerp van deze digitale prijslijsten is weer goed gekeken naar de knelpunten van voorgaande uitvoeringen. Om zo weer een stapje beter, leesbaarder, gemakkelijker verzendbaar en hopelijk ook weer rendabeler te zijn ten opzichte van een voorgaand concept. Het huisstijlkleurgebruik, liggende plano-formaat (passend op een beeldscherm) en de wijze van verzending (via mail) is aangepast om ook nu weer een modulaire opbouw mogelijk te maken. Qua aantallen aan te bieden wijnen, gekozen thema of extra aankondigingen, uitnodigingen voor specifieke winkelmomenten, speciale maandaanbiedingen en inhuis proeverijen. Doordat de opmaak vastgesteld is in een vooraf opgezet ontwerp zijn inhoudelijke wijzigingen relatief gemakkelijk toe te passen. Wat weer aantrekkelijkere tarieven voor de opdrachtgever mogelijk maakt. De frequentie is volledig aan te passen aan moment van het jaar. Het toegepaste pdf-formaat maakt het in dit geval mogelijk om de consument aantallen wijn, port of champagne in te laten voeren, waarbij het document gelijk het totaalbedrag en aantal colli uitrekent. Handig voor de besteller en ontvanger. De beeldredactie bij de gebruikte afbeeldingen zoekt steeds weer naar een opbouwend verhaal in de foto’s om ook daar weer mee te werken aan sfeer en inhoud. De toegepaste beelden zijn een combinatie van sfeerbepalende stockbeelden, aangeleverde product- en imagefotografie vanuit de leveranciers. De extra sfeermakers worden gezocht om het ambachtelijke en authentieke karakter van de wijnhandel verder te benadrukken. Goed voor de leesbaarheid van de inhoud en herkenbaarheid van het merk.

 

Ook geïnteresseerd in een digitale bestellijst met rekenmodule in uw eigen huisstijl? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met een lekker kopje koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *