Ontwerp • Nieuw lesrooster voor sportschool High5Gym Zeist

Opdrachtgever: High5Gym, Zeist.

 

Doelstelling voor het digitale lesrooster sportschool High5Gym:

Conceptontwikkeling en huisstijlbewaking bij het ontwerp van een nieuw, frequent terugkerend communicatiemiddel naar de clienten van de sportschool in Zeist.

 

Uitwerking van het week of maand lesrooster van High5Gym:

Met de website als basis is gekeken naar de opzet van diverse andere communicatiemiddelen van High5Gym. Door over de gehele breedte een lijn door te ontwikkelen, is het voor de bestaande en nieuwe clienten gemakkelijker om de boodschapper te herkennen. Tussen het aanbod van diverse andere sportscholen in de buurt. Huisstijlkleuren, lettertypes, vlakverdeling en zelfs fotografiestijl samen met de tone-of-voice voor het schrijfwerk zijn daarbij belangrijke onderdelen die samen weer de corporate stijl van een bedrijf vormen. Het consequente toepassen zorgt weer voor merkherkenning en -versterking. Het excel-bestand dat de basis is voor de onderverdeling van de lestijden, de diverse lessen en de weekdagen, is compleet omgezet. Voorzien van een legenda voor de verschillende lestype, om opvallend te werken binnen de opmaak. Een heldere aanduiding van de betreffende week; met weeknummers en jaartal, geeft de houdbaarheid aan. Het High5Gym-logo zorgt samen met de karakteristieke gele en grijze kleur voor de belangrijke herkenning. Beeldmateriaal van sportende mensen in de achtergrond geeft wat menselijk tegenwicht aan het statische overzicht. Het toegepaste beeldmateriaal is al in een eerder moment uitgezocht als onderdeel van de beeldredactie van meerdere foto’s. Hierbij is een keuze gemaakt in fotografie-specifieke onderdelen als; onderwerp, kleurstelling, uitsnede, scherptediepte en zoom. 

Ook toe aan een eigen lesoverzicht van uw sportschool of -vereniging in een nieuwe vormgeving? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met een lekker kopje koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *