Ontwerp • promoflyer A6 diverse frozen cocktails van Ginnic Amsterdam

Opdrachtgever: Ginnic Amsterdam.

 

Doelstelling bij de ontwikkeling promoflyer frozen cocktails voor Ginnic:

Een handige hand-out om het brede assortiment van frozen cocktails te tonen tijdens een verkoopgesprek. Voor Ginnic zelf. Maar ook de horeca-ondernemers een mogelijkheid bieden om hun nieuwe assortiment aan de aanwezige consumenten kenbaar te maken. Bij de keuze van een horeca-ondernemer voor een specifieke smaak krijgt deze namelijk gelijk een hoeveelheid flyers meegeleverd. Startklaar voor op de terrastafel of aan bar. 

 

Uitwerking voor het ontwerp van nieuwe A6-flyers diverse smaken slush van Ginnic Frozen Cocktails:

Om de merkbeleving nog steviger te bouwen en alle communicatiemiddelen in een stijl te hebben en houden, is met de bestaande fotografie, huisstijlkleuren en lettertypes in achterhoofd gekeken naar een opvallende vorm. Opvallend op een bar, of terrastafel in de horeca. De keuze is daarbij gevallen op een langwerpig A6 formaat. Met een vaste opmaakstramien. Om, middels verschillende kleuren, de diversiteit aan smaken te versterken. Een prominente intro-tekst met call-to-action om te bestellen bij de horeca-onderneming gevolgd door het bewuste type en de smaakomschrijving maken de voorzijde goed leesbaar. Geen poespas, maar helder en overzichtelijk. GINNIC VODKA MOONLIGHT, GINNIC VANILLA FREEDOM, GINNIC MOJITO MINT, GINNIC LEMON CRUSH en GINNIC GT TEASE zijn de eerste vijf in een serie van smaken slush-puppie voor volwassenen. De kleuren corresponderen natuurlijk ook met het kleurgebruik op de website van Ginnic. Op de achterzijde is een oproep geplaatst om de zichtbaarheid van het Ginnic Frozen Cocktails product te verhogen. De tekst: MAAK EEN FOTO OF VIDEO MET JOUW GINNIC FROZEN COCKTAIL! DEEL EN TAG GINNIC, met de verscheidene socialmedia kanalen om naar te verwijzen, maken het bouwen aan het Ginnic-merk mogelijk. Via de consument. De leaflets zijn naast een fysieke gedrukte versie ook aangeleverd als digitaal bestand om via de socialmedia kanalen te verspreiden. Of als bijlage in een (verkoop-)mail. In de gedrukte versie zijn, middels spotlak, diverse onderdelen van het design uitgelicht. Voor een extra beetje aandacht.

Ook benieuwd hoe uw producten nog meer persoonlijke aandacht kunnen krijgen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met een lekker kopje koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *