Ontwerp • teaser aansluitend golfmoment na ontbijtsessie Business Open Batouwe

 

Opdrachtgever: Business Open Batouwe, Tiel.

 

Doelstelling bij de ontwikkeling van teaser rondje golf voor Business Open Batouwe:

In de basis van het Business Open concept zit een groot saamhorigheid en sociaal aspect. Door aansluitend aan het genoten netwerkontbijt met je netwerk een rondje op de golfbaan te lopen, leer je elkaar beter kennen. Naast de specifieke zoekvraag die gesteld wordt, is er tenslotte nog een belangrijke factor om rekening mee te houden. Voor de aansluiting van je business open netwerkcollega bij je eigen netwerk. Past deze persoon goed bij jouw eigen netwerk. Daarnaast draait het natuurlijk ook om ontspanning, vóór inspanning. Na het netwerkontbijt gaat eenieder tenslotte ook weer aan het werk. Meer betalende greenfee-spelers zijn voor de betreffende golfbaan natuurlijk ook een zeer aangenaam gevolg. In te vullen met de speciale greenfee kaarten van Business Open of gewoon los aangeschaft.
 

Uitwerking van de teaser voor het aansluitende golfrondje bij Business Open Batouwe:

Bij de uitwerking is sterk gelet op de bestaande huisstijlonderdelen van de Business Open organisatie zelf. Het gebruikte lettertype, de huisstijlkleuren zijn toegepast in een format waar, door een kleine aanpassing toe te passen, een actuele versie snel opgemaakt is. Beknopte relevante teksten zijn wederom een must. Eigenlijk bestaat de teaser uit een aantal kleine, vaste uitnodigingen; te starten bovenaan. Met de vraag of de ‘Batouwe Businessopener’ samen een klein of groot rondje willen lopen, openen we steevast. Om vervolgens in de kleine tekst er onder de spreker van die specifieke ochtend nogmaals aan te kondigen met een indicatie van het verwachte weer. En de huidige mogelijkheden bij de te reserveren starttijden op de golfbaan. Met de vraag om af-/aanwezigheid van een handicapregistratie en het meenemen van de golfspullen. Die moet men tenslotte meenemen om te kunnen spelen. Hoewel daar natuurlijk ook altijd weer een mouw aan te passen is. Het geheel in een formaat dat via een telefoonscherm goed te lezen is. De teaser wordt in een besloten app-groep van de deelnemers gedeeld. 
 
Benieuwd hoe de uitnodiging, in uw eigen huisstijl, er uit zou kunnen zien? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met een lekker kopje koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *