Ontwerp • rolbanner Den Braven Legal Mediation

Opdrachtgever: den Braven Legal Mediation, Den Haag.

 

Doelstelling bij het ontwerp rolbanner voor den Braven Legal Mediation:

Een gemakkelijk te verplaatsen middel, waarmee met simpele stappen extra attentiewaarde gegenereerd kan worden tijdens (netwerk-)bijeenkomsten. Voor het merk den Braven Legal Mediation. Binnen het concept en ontwerp van de bestaande huisstijl om de merkbeleving verder te versterken.

 

Uitwerking ontwerp nieuwe rolbanner :

Op basis van de ontwikkelde huisstijl en het bijpassende advertentieconcept is de vertaling naar een rolbanner een relatief kleine stap. De kleuren, verhoudingen, lettertypes en zelfs het beeldmateriaal zijn al in huis en staan voor een groot gedeelte al vast bij de uitwerking. In het ontwerp is goed rekening gehouden met de toepassing van een rolbannier op diverse locaties. Niet altijd is het mogelijk om de rolbanner vrij in de ruimte te plaatsen en daardoor de volledige boodschap in een oogopslag leesbaar te hebben. Door een duidelijke keuze te maken in de te communiceren kernwaarden, te gebruiken afbeeldingen en vaste huisstijlonderdelen is het ontwerp overzichtelijk op te bouwen. Startend bovenaan met het logo geeft de mogelijkheid om in een ruimte met andere (hoge) communicatiemiddelen op te vallen. En vindbaar te zijn voor klanten en relaties. De toegepaste afbeeldingen vertellen vervolgens het verhaal van een geschil, de persoonlijke mediator, het samenbrengen van de verschillende partijen en vervolgens de formalisering van de gemaakte afspraken. De korte en bondige tekst: Mediation en advies bij: erfenissen, echtscheidingen, familieconflicten en overdracht familiebedrijven, is zo geplaatst dat deze ook van grote afstand te lezen is. En is zelfs leesbaar wanneer de banner achter een object als een tafel of balie gezet is. Het ontwerp heeft weer zijn basis in de vorm van een grijs vlak met de adresgegevens. In dit geval alleen het digitale adres op het wereldwijde web.
 
Op zoek naar een sterk, overzichtelijk en handzaam communicatiemiddel in uw eigen huisstijl voor uw (nieuwe) organisatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met een lekker kopje koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *