Ontwerp • Verkoopflyer A4 landgoed Helkantsedijk Hooge Zwaluwe voor HTM Investments

Opdrachtgever: HTM Investments, Hooge Zwaluwe.

Doelstelling bij ontwerp en opmaak van de verkoopflyer voor een landgoed aan de Helkantsedijk in Hooge Zwaluwe van HTM Investments:

Aan de hand van de bestaande fotografie, reeds geschreven teksten en de aangeleverde grove schets een flyer ontwerpen en opmaken voor de verkoop van het landgoed aan de Helkantsedijk in Hooge Zwaluwe. Er moet daarbij sterk op sfeer worden gestuurd.

Uitwerking van grafisch ontwerp flyer verkoop landgoed Helkantsedijk voor HTM Investments:

De opdrachtgever zag gelukkig in dat de match tussen het aangeleverde concept artwork en de exclusiviteit, hoogstaande kwaliteit, sereniteit, aandacht en respect voor de natuur van de aangeboden woonboerderij ontbrak. In onderling overleg is dan ook besloten een compleet nieuw ontwerp neer te zetten voor de verkoopflyer. Passend bij het concept en doelstelling. Op basis van de aangeleverde teksten en afbeeldingen is een onderverdeling gemaakt naar waarde van informatie. Om de ontvanger en mogelijke koper van het landgoed met unieke tuin en praktijkruimte gemakkelijker te laten scannen of lezen. Aangeleverde bestaande afbeeldingen zijn gecorrigeerd in kleur, geordend per soort, uitgesneden op visueel effect en toegepast in een gestructureerd geheel. Belangrijke informatie, formaten, maar ook de call-to-action mochten niet ontbreken op de flyer. Het fysieke formaat en de keuze van papiersoort samen met de spotlakafwerking dragen bij aan de luxere uitstraling van de gedrukte hand-out. Het grotere A4-formaat biedt meer ruimte voor het wijdse gevoel van de 4000 m2 grootte van deze locatie in de voortuin van de Biesbosch.

Ook op zoek naar een flyer met verkoop(meer-)waarde? Neem dan hier contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *